18 Eylül 2015 Cuma

Tarihe Düşülen Notlar - 100 / Çağdaş Bayraktar


Sistem partilerinin gerçek yüzleri, her şekilde ifşa edilmeli.

Kişisel hırslarını ülke çıkarlarının önüne koyarak karar veren insanlar da topluma gösterilmeli.

Fakat bunu yaparken, sistemin kan emicilerine prim yaptırmak, eleştirilen unsurların köklerini beslemekten başka bir şey değildir.

***



Tarih 1 Eylül 2012.

Haber metni aynen şu şekilde:

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener ile Işıl Abeş, Beylerbeyi Sarayı'nda düzenlenen törenle evlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski bakanlardan Necmettin Cevheri, işadamı İnan Kıraç, işadamı Zeynel Abidin Erdem şahitlik yaptı.

Beylerbeyi Sarayı'nın bahçesindeki nikaha, siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından bini aşkın davetlinin yanı sıra çok sayıda gazeteci katıldı. Törene, Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ da eşiyle birlikte katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da törene katılırken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelenk gönderdi.

Nikah öncesinde çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Gelen çelenkler bomba imha uzmanları tarafından arandı. [1]

***

MHP'yi eleştirin, Devlet Bahçeli'yi yerden yere vurun, hiç sorun değil. Hatta yapılması gereken bu.

Ama tutup da buradan cemaatin işine gelecek bir "mağduriyet" çıkarmak, Meral Akşener üzerinden cemaatin gücüne katkı sağlamak, ülkenin altına bir dinamit daha ilave etmek demektir.

Çağdaş BAYRAKTAR
18 Eylül 2015


DİPÇE
[1] 
http://www.haberturk.com/gundem/haber/772921-meral-aksener-oglunu-evlendirdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder