9 Haziran 2018 Cumartesi

DEMİRTAŞ'A SOR-AMIYORLAR... BEN SORUYORUM... - ÇAĞDAŞ BAYRAKTAR


7 Haziran 2018'de sosyal medya üzerinden "Demirtaş'a soruyorum" adlı bir çalışma yapıldı.

Sosyal medya üzerinden Demirtaş'a sorulan sorulardan bir tanesi "Hapishanede en çok neyi özlüyorsunuz?" Demirtaş'ın yanıtı da "Babalar en çok kızlarını, kızlar da en çok babalarını özler." olmuş.

Bugün de 9 Haziran 2018...


Başında, "Demirtaş'ın heykelini dikmek istediği" bebek katili Apo'nun olduğu narko-terör örgütü PKK tarafından 23 yaşında şehit edilen öğretmen Aybüke Yalçın'ın birinci ölüm yıl dönümü.

Babalar en çok kızlarını, kızlar da en çok babalarını özler derken Demirtaş, dün, aldıkları karnelerini babalarına göstermek için şehitliklere giden çocuklar var bir de...

Başka birisi de Demirtaş'a "Erdogan'in ve destekleyicilerinin 6-8 ekim olaylarindaki manipülasyonlarina karsi HDP'nin yeteri kadar aciklayici ve inandirici politikalar gelistirebildigine inaniyor musunuz" demiş, o da "Maalesef yetersizler." yanıtını vermiş.

Keşke birisi de aynı Demirtaş'a, "şakacı ve komiksin de heykelini dikeceğini söylediğin Apo'nun başında olduğu terör örgütü on binlerce masumu şehit etti, etmeye de devam ediyor. Bu terör örgütüne karşı kişi ve parti olarak karşı durma kaygınız var mı?" diye sorabilseydi, kendisi aynı şekilde bu soruyu da alıntılayıp yanıt verseydi de okusaydık...

PKK eli kanlı terör örgütüdür. HDP onu reddetmeyen, aksine bu örgütün yaptıklarının "AKP" eliyle kazanımlara dönüşmesi sonucunda o kazanımlara sırtını yaslayarak var olan bir parti, bir vitrindir. Ellerinde ve zihinlerine kan vardır. Ve bu kan, bunlara NE SEBEPLE OLURSA OLSUN destek olanın, normal görenin de ellerine bulaşır, bu durum kaçınılmazdır.

ÇAĞDAŞ BAYRAKTAR
9 HAZİRAN 2018


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder